Estás en: > Inici > Centres de Turisme

Xarxa de Centres

CdT

El present i el futur del turisme de la Comunitat Valenciana depenen, en gran manera, de l'esforç, la dedicació, la formació i el treball continu de tots els agents que ho conformen.

L'excel·lència del nostre destí està estretament lligada al talent i bon fer de les persones que es dediquen a este sector, sent el factor humà el verdader motor del sector turístic valencià. L'Agència Valenciana del Turisme dóna resposta a este gran repte de mantindre i elevar els nivells de professionalització del sector turístic valencià a través de la Xarxa de Centres de Turisme, una xarxa de centres de formació pionera a Espanya que posa al servici del sector un aprenentatge a mesura, gratuït i adaptat a les tendències de mercat, una xarxa de centres vertebrada al llarg de la Comunitat Valenciana, que compta amb els millors recursos i els professionals més qualificats.

L'Agència Valenciana del Turisme, a través de la Xarxa de Centres de Turisme de la Comunitat Valenciana i en el marc el Pla de Competitivitat, té com a objectiu fonamental la professionalització, capacitació i reciclatge continu del sector turístic valencià oferint una formació adequada en paràmetres de qualitat i excel·lència. Es tracta d'una formació que perseguix la millora dels processos de creació, gestió, servici i innovació de les empreses, a través de la qualificació dels seus recursos humans. 

La Xarxa de Centres de Turisme és un projecte en constant evolució, al servici dels agents que conformen el sector turístic i els principals objectius del qual són:

  • Acostar al màxim la formació a l'empresa.
  • Donar resposta a les singularitats pròpies del sector en cada zona de la Comunitat Valenciana.
  • Reflexionar, debatre i intercanviar experiències a nivell professional i empresarial.
  • Investigar de forma aplicada en termes pedagògics amb vista al futur.

En l'actualitat, la Xarxa CdT es compon de set centres que vertebren el territori de la Comunitat Valenciana: Castelló de la Plana, València, Gandia, Dénia, Benidorm, Alacant i Torrevieja. La ubicació de la Xarxa que comprén la franja costanera, permet atendre les necessitats formatives globals del sector. També s'ha posat en marxa el CdT d'Interior que, atenent a criteris qualitatius i no quantitatius, pretén donar satisfacció a les necessitats formació, sovint molt específiques, en l'interior de la Comunitat Valenciana.I el CdT e-formació, Té com a objectiu principal acostar, impulsar i motivar-la formació en les àrees d'interés relacionades amb la capacitació actual i futura dels professionals del sector turístic. Per a això, es fa ús de les metodologies de formació a distància basades en l'ús de ferramentes multimèdia i l'accés a través d'Internet, amb tots els avantatges que això comporta.

Es tracta d'una formació totalment gratuïta cofinançada per La Unió Europea, a través del Programa Operatiu Fons Social Europeu de la Comunitat Valenciana 2007-20013.

FSE

Compartir

Twitter

Hospitalitat Mediterrània
© Generalitat Valenciana. Turisme Comunitat Valenciana