Estás en: > Inici > Web Institucional de la Conselleria de Turisme > Valenciano > Continguts en Valencià > Consellería > Salutació de la consellera

Benvinguda

Des de la Conselleria d'Economia, Indústria, Turisme i ocupació iniciem una nova etapa, afrontem un ambiciós repte i ho fem amb l’únic fi d’aprofitar al màxim les sinergies de tres grans sectors, punters i motors en la nostra autonomia i que, sens dubte, corroboraran l’aposta segura per mantindre el destí Comunitat Valenciana en l’escenari mundial.

Per la seua demostrable influència i pes en diferents camps, l’esport, la cultura i, especialment, el turisme s’han convertit en un dels punts forts de la Comunitat Valenciana. Amb el paper assumit de ser motors econòmics, la unió d’estos tres sectors no és més que, una garantia d’èxit i superació.

En este context, em complau donar-los la benvinguda al portal d’esta nova Conselleria, que compta amb les competències de la Generalitat en matèria de turisme, projectes estratègics, política lingüística, promoció i patrimoni cultural i esport. Es tracta d’un servici de consulta i atenció al ciutadà que oferix informació actualitzada en castellà i valencià sobre els programes, activitats i disposicions legislatives que genera la Conselleria de Turisme, Cultura i Esport en l’àmbit de les seues distintes competències.

Arribe al sector amb la promesa de sumar voluntats i buscar acords, sé que al major desafiament a què m’enfronte és continuar mantenint el destí Comunitat Valenciana en el panorama internacional. Pel que les noves ferramentes que ens brinda la societat de la informació, entre elles, esta pàgina web, s’han convertit en el llit perfecte no sols per a adequar i optimitzar el servici públic al ciutadà, sinó per a promocionar i vendre els nostres més valuosos recursos del nostre patrimoni turístic, cultural i esportiu.

Com a responsable i titular d’esta Conselleria, espere que el portal que ací vos presente resulte ràpid, precís i eficaç per al ciutadà en l’atenció i resolució de les seues demandes informatives. També espere que este servici a través de la xarxa continue sent un instrument útil en la relació de tots els valencians amb la Generalitat en el marc de les seues actuacions en l’àmbit del turisme, la cultura i l’esport.

Conselleria d'Economia, Indústria, Turisme i ocupació
 

© Generalitat Valenciana. Turisme Comunitat Valenciana