Estás en: > Inici > Estadistiques de Turisme

Observatori Turístic

La Agència Valenciana del Turisme posa a disposició dels professionals i investigadors del sector turístic una nova ferramenta d'anàlisi, planificació, i seguiment de l'activitat turística en la Comunitat Valenciana.

L'objectiu fonamental de l'Observatori Turístic és difondre entre els distints agents del sector tota aquella informació que puga facilitar la presa de decisions encaminades a la millora de la competitivitat del turisme valencià.

En la pàgina web de l'Observatori podrà trobar informació actualitzada i pràctica plasmada en anuaris, informes, estudis i altres publicacions i que pot ser descarregada lliurement per qualsevol persona interessada. Consulte el calendari per a conéixer la programació anual prevista

Si desitja subscriure's a les novetats de l'Observatori Turístic, faça clic en la imatge situada a continuació (SUBSCRIPCIÓ RSS):

CdT

(per a realitzar la subscripció RSS és necessari un programa lector de RSS, com per exemple el que incorpora el navegador  Firefox o el programa gratuït FeedReader)

Seguix-nos en Twitter a través de ObservaTurCV

Compartir

Twitter

Hospitalitat Mediterrània
© Generalitat Valenciana. Turisme Comunitat Valenciana