Estás en: > Inici > Estadistiques de Turisme > Fòrums i Revistes > Foro de Benidorm > XVIII Fòrum Internacional de Turisme de Benidorm

XVIII Fòrum Internacional de Turisme de Benidorm

DESTINACIONS TURÍSTIQUES INTEL·LIGENTS: SMART BEACHES
20 I 21 D'OCTUBRE DE 2016
 
 
El XVIII Fòrum Internacional de Turisme de Benidorm, té com a lema “Smart Beaches”, consolidant així la seua especialització entorn de la temàtica de destinacions turístiques intel·ligents i aplicant-la al principal recurs turístic de la Comunitat Valenciana, el litoral.

Les activitats de la divuitena edició s'inicien amb la presentació als mitjans de les bases del 7é Concurs d'Idees Pedro Zaragozael 18 de novembre de 2015 i culminaran el 20 i 21 d'octubre de 2016 amb la celebració de les Jornades i lliurament de premis del concurs en el Saló d'Actes de l'Ajuntament de Benidorm.

En aquesta edició, el concurs està dotat amb 4.000€ destinats a premiar les dues millors propostes que faciliten l'evolució intel·ligent de les platges de Benidorm, amb l'objectiu d'estimular la generació d'idees i projectes innovadors que ajuden a reforçar la competitivitat de la destinació. Com a principal novetat, la modalitat dirigida a estudiants de turisme s'obri a cicles superiors de FP i a participants de centres de tots els estats membres. Aquells que desitgen participar en el 7é Concurs hauran d'enviar les seues propostes a l'adreça especificada en http://invattur.gva.es/fitb/?lang=va fins al 3 d'octubre de 2016 i complir amb els requisits establits en les Bases del Concurs.
  
Adreça d'enviament de les sol·licituds:
Contacte:
Per a qualsevol dubte en relació al XVIII Fòrum Internacional de Turisme de Benidorm, poden enviar un correu electrònic amb la referencia “Fòrum Benidorm” a invattur@gva.es. Si desitja obtenir informació o visionar els vídeos de les edicions anteriors del Fòrum, pot fer-ho a través de la web: http://invattur.gva.es/fitb/?lang=va

Enllaços relacionats

Compartir

Twitter

Hospitalitat Mediterrània
© Generalitat Valenciana. Turisme Comunitat Valenciana