Estás en: > Inici > Estadistiques de Turisme > Fòrums i Revistes > Papers de turisme

Papers de turisme

 

Publicació de Turisme Comunitat Valenciana dirigida especialment a investigadors, professionals del sector turístic, centres de documentació especialitzats en turisme, institucions especialitzades en la planificació i gestió turística, empreses del sector turístic i estudiants universitaris. 

La revista presenta articles, notes, ressenyes bibliogràfiques i d'esdeveniments. Publicada a partir d'articles inèdits subjectes a una avaluació externa i anònima per part d'experts professionals i acadèmics de l'escenari turístic nacional i internacional. 

En 2019, amb el número 62, s'edita el que serà l'últim número de la revista, una vegada aconseguit l'objectiu fonamental de la publicació, que en el seu origen va ser donar difusió als estudis en investigacions centrats en l'activitat turística. En el moment en què va aparéixer la revista, 1989, pràcticament no existien publicacions especialitzades en turisme, hui dia, són diverses les universitats i entitats centrades en la investigació, que han creat publicacions de contrastada qualitat. 

Agraïm l'interés mostrat pels lectors, i l'ajuda prestada als col·laboradors i col·laboradores, autors, editors, revisors i a les persones que de l'un o l'altra manera han col·laborat en les publicacions recollides en els 62 números editats. 

(La publicació no comparteix necessàriament les opinions expressades pels autors en els articles, notes, ressenyes bibliogràfiques i informació relativa al turisme, sent aquestes d'exclusiva responsabilitat dels mateixos).

Es poden consultar els articles de la revista punxant ací:

http://www.papersdeturisme.gva.es/ojs/index.php/papers

 

Compartir

Twitter

Hospitalitat Mediterrània
© Generalitat Valenciana. Turisme Comunitat Valenciana