Estás en: > Inici > Home > Noticies

Colomer reconeix el treball dels hotelers de Benidorm per ‘la seua constància, renovació i inconformisme’
21/12/2015

 

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha reconegut hui el treball diari dels hotelers de Benidorm, ja que es tracta “d’un empresariat considerat motor de renovació, de constància, d’inconformisme, d’inversió i de com fer bé les coses”. 

A més ha lloat l’extraordinari esforç inversor que han fet els empresaris posant al dia les seues empreses i establiments, i ho considera espill en què les administracions públiques han de mirar-se per la seua eficàcia i eficiència. 

Colomer ha realitzat aquestes declaracions en el còctel anual que per aquestes dates celebra l’Associació Hotelera de Benidorm, Costa Blanca i Comunitat Valenciana (HOSBEC) al CdT de Benidorm. Un acte que ha comptat amb la presència del president d’HOSBEC, Antonio Mayor, i l’alcalde de Benidorm, Toni Pérez. 

Durant la seua intervenció, Colomer ha volgut destacar “el paper d’ambaixadors que tenen entitats, institucions i col·lectius com el que representa HOSBEC per a remuntar la reputació i el prestigi de la imatge de la Comunitat per tot el món”. 

En aquesta línia, ha confirmat que la Generalitat mantindrà el suport a les actuacions de comunicació i publicitat desplegades per les diferents associacions turístiques. 

Conveni de col·laboració amb HOSBEC 

A través de l’acord firmat entre l’Agència Valenciana del Turisme i HOSBEC, la Generalitat ha destinat en 2015 un total de 450.000 euros al suport de la competitivitat d’un sector bàsic per a l’economia i l’ocupació a la Comunitat Valenciana. 

Per mitjà d’aquest conveni s’han realitzat campanyes de comàrqueting amb majoristes de viatges nacionals en mitjans de comunicació, així com campanyes dirigides a la promoció i la venda i a la reserva de vacacions en els establiments hotelers de la Comunitat Valenciana. 

A més, s’han dut a terme actuacions de millora del sector hoteler i campanyes directes de publicitat de la destinació Comunitat Valenciana. També s’han realitzat actuacions dirigides a la lluita contra l’oferta il·legal d’allotjament i a l’establiment d’un sistema de vigilància i control del compliment de la legislació turística. 

Així mateix, s’han desplegat actuacions en mercats internacionals d’interés per a la Comunitat Valenciana com ara el Regne Unit, Bèlgica, Holanda, Portugal, França, Alemanya o Rússia, entre d’altres.

Compartir

Twitter

© Generalitat Valenciana. Turisme Comunitat Valenciana