Estás en: > Inici > Home > Noticies

Colomer: ‘És important que tinguem prescriptors de les nostres virtuts com a destinació turística’
21/12/2015

 

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha lliurat hui en el Centre de Turisme de València (CdT) el Premi Cavanilles de Turisme 2015 al grup d’empreses Transvía. 

L’acte, organitzat per l’Associació Valenciana de Periodistes i Escriptors de Turisme, distingeix les persones i entitats públiques i privades que destaquen per les seues activitats en pro del Turisme de la Comunitat Valenciana. 

Durant la seua intervenció, Colomer ha mostrat respecte i admiració per aquesta associació, ja que “significa la voluntat, l’especialització i la sensibilitat de construir entre tots el relat d’una comunitat que vol ser turística i tolerant”. 

Per al secretari autonòmic “és molt important que tinguem prescriptors de les nostres virtuts com a destinació turística”. Així mateix, ha assenyalat que “el turisme és una via vinculada a una qualitat emocional i diferent, que permet a les persones trencar amb la seua rutina, a més el turisme és el negoci de l’oci i de la felicitat, valors que mereixen la pena subratllar i posar-hi el focus sempre que podem”. 

Finalment, el president de l’Agència Valenciana del Turisme ha donat l’enhorabona al grup Transvía, “una empresa que exemplifica d’una manera impecable la cultura de l’esforç, de la prudència, del no rendir-se mai i de la bona voluntat, així com de generar riquesa, treball i prestigi, valors de la societat valenciana que volem donar a conéixer ací i fora de les nostres fronteres”. 

Transvía 

Transvía és una agrupació d’empreses de distints sectors ja que engloba serveis turístics (restaurants, agències de viatge, serveis d’hostesses i guies acompanyants), empreses de transports, concessionaris d’automoció, de l’àmbit sanitari (ambulàncies i adaptació de vehicles) i empreses de publicitat. Autocars Transvía és l’empresa pionera del grup (opera des de 1967). El grup d’empreses està gestionat per la família Catalàn.

Compartir

Twitter

© Generalitat Valenciana. Turisme Comunitat Valenciana