Estás en: > Inici > Home > Noticies

TornarColomer: ‘La declaració de Dénia com a Ciutat Creativa de la Gastronomia de la UNESCO ens permetrà continuar al cim més alt del panorama internacional’
21/12/2015

 

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, s’ha traslladat hui al municipi de Dénia, on ha visitat, acompanyat per l’alcalde de la localitat, Vicent Grimalt, l’Observatori de Cetacis i Avifauna a les Rotes, projecte cofinançat per l’Agència Valenciana del Turisme. 

Per a Colomer, és important “impulsar la diferenciació de la nostra oferta i potenciar les singularitats de les nostres destinacions”. A més, ha explicat que “apostar per actius que atraguen demanda durant tot l’any a les nostres destinacions costaneres és fonamental per a frenar l’estacionalitat i augmentar la nostra competitivitat turística”. 

D’altra banda, el secretari autonòmic ha volgut felicitar el municipi per la recent declaració de Ciutat Creativa de la Gastronomia de la UNESCO, “un reconeixement que ens permetrà continuar al cim més alt del panorama nacional i internacional”. 

“Aquest títol farà que Dénia consolide la seua gastronomia com un actiu rellevant en el sector del turisme pel seu valor cultural, foment de riquesa i d’acostament interterritorial”, ha afegit. 

Després d’aquesta visita amb l’alcalde, Colomer s’ha traslladat al CdT de Dénia, on ha presidit el Consell Assessor del centre; una trobada en què s’ha fet balanç de l’any i s’ha tractat la programació prevista per al primer semestre de 2016. 

El CdT de Dénia ha albergat durant 2015 un total de 91 cursos, destinats tant a desocupats com a personal en actiu, la qual cosa suposa un total de 5.007 hores lectives. A més, per les seues aules han passat enguany prop de 1.800 alumnes.

Compartir

Twitter

© Generalitat Valenciana. Turisme Comunitat Valenciana