Estás en: > Inici > Home > Noticies

Publicació Decret 2/2017, distintius d’empreses i establiments turístics.
07/03/2017

El passat 15 de febrer es va publicar en el DOGV el Decret 2/2017, pel qual s’estableixen els distintius corresponents a les empreses i establiments turístics de la Comunitat Valenciana. Aquesta norma determina les característiques de les plaques normalitzades en les quals ha de figurar el tipus d’establiment, segons el grup en què es classifica; establiments hotelers, habitatge turístic, càmping i àrees de pernocta per a autocaravanes, agències de viatges, turisme actiu i establiments de restauració i també i,  és el seu cas, la categoria i especialitat.

Els distintius ara aprovats per la Generalitat es configuren com un instrument d’informació als visitants per a facilitar-los el gaudi del seu temps d’oci a la nostra comunitat en funció dels seus gustos i preferències. D’altra banda aquest decret integra també les noves tipologies d’establiments turístics, com les àrees de pernocta d’autocaravanes i albergs i les recents classificacions d’allotjament rural, ara en cinc categories per estreles,  i d’establiments hotelers on s’ha introduït la categoria de superior per a 4 i 5 estreles.

La imatge que transmetran aquests nous distintius, que ha sigut consensuada amb el sector turístic, introdueix com a gran novetat la introducció del color en les plaques identificatives:

  • blau per als hotels,
  • roig per als apartaments turístics,
  • verd per als càmping,
  • marró per als allotjaments rurals,
  • taronja per a les agències,
  • gris per a la restauració.

Les característiques especifiques i tècniques estan disponibles en el següent enllaç.

Compartir

Twitter

© Generalitat Valenciana. Turisme Comunitat Valenciana