Estás en: > Inici > Home > Noticies

L’Agència Valenciana del Turisme participa en l’Hamburg Pride per promocionar l’oferta LGBTI de la Comunitat
05/08/2017

L’Agència Valenciana del Turisme (AVT) participa, aquest cap de setmana, en l’Hamburg Pride, un esdeveniment LGBTI de primer nivell, on es promocionarà l’oferta turística de la Comunitat Valenciana especialitzada en aquest segment de població.

En concret, la Generalitat participarà en l’estand que Turespaña ha ubicat en la ciutat amb motiu de la celebració d’aquest esdeveniment ludicoreivindicatiu. Aquesta plataforma servirà per donar a conéixer el públic LGBTI l’oferta turística específica que té la Comunitat Valenciana. Així mateix, es publicitaran els esdeveniments vinculats a aquest sector en la nostra destinació, com ara el Benidorm Pride, l’Orgull Alacant, el Festival Mostra la Ploma, el Queer Fest i el Costa Blanca LGBT Open de Golf, entre altres.

El secretari autonòmic de l’Agència Valenciana del Turisme, Francesc Colomer, ha ressaltat que amb la participació de la Comunitat Valenciana en l’Orgull d’Hamburg “volem visibilitzar la nostra oferta turística entre aquest col·lectiu, mostrar internacionalment que som una destinació oberta a tots i que la Comunitat Valenciana té una àmplia oferta, diversa i de qualitat”.

Aquesta promoció s’unix així a la participació de l’AVT en l’Orgull de València i en el World Pride de Madrid. Cal destacar que en 2016 va ser la primera vegada que la Comunitat va estar present en aquesta última desfilada promocionant l’oferta turística LGBTI.

Colomer ha recordat que un dels seus objectius prioritaris des que va prendre possessió del càrrec com a responsable de Turisme ha sigut “mostrar la Comunitat com una terra hospitalària i de valors, una terra de diversitat on volem acollir tots els perfils de turistes, perquè hi ha oferta turística per a tots i tots són benvinguts”.

El Secretari Autonòmic ha destacat que el segment LGBTI “per fi té visibilitat en la Comunitat Valenciana” i ha afegit que “des de l’Agència Valenciana del Turisme estem treballant a impulsar i promocionar la nostra oferta turístic cap aquest segment amb l’objectiu de posicionar-nos com una destinació ‘gay friendly’”.

“A més, -ha continuat- és un segment que és altament rendible per al sector turístic, ja que el consumidor LGBTI té un poder adquisitiu significatiu i a més realitza un nombre més gran de viatges i més llargs, per la qual cosa el seu impacte en el sector turístic és encara major”.

Per això, ha assenyalat que “des de l’Agència Valenciana del Turisme estem treballant en distintes accions que tenen per objectiu impulsar el producte LGBTI en la nostra destinació i incrementar l’arribada de turistes amb aquest perfil”

Compartir

Twitter

© Generalitat Valenciana. Turisme Comunitat Valenciana