Estás en: > Inici > Home > Noticies

Colomer signa un conveni amb Hosbec per a impulsar noves accions de promoció de l’oferta turística
08/08/2017

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha signat el conveni de col·laboració que anualment subscriuen l’Agència Valenciana del Turisme i l’Associació Empresarial d’Hostaleria de Benidorm, de la Costa Blanca i Comunitat Valenciana (Hosbec) per a la difusió de l’oferta de la Comunitat Valenciana en els mercats nacionals i internacionals durant 2017.

Es tracta d’un dels convenis de major import de l’Agència Valenciana del Turisme, ja que preveu contribuir amb 510.000 euros al pla de promoció turística que desenvoluparà Hosbec.

El pla inclou accions amb influencers amb diferents objectius, entre aquests, impulsar l’allotjament en hotel enfront dels habitatges turística il·legals i una campanya específica al Regne Unit per a informar de l’efecte de les reclamacions falses.

‘Mediterrani en Viu’, lema de la campanya de l’Agència Valenciana del Turisme, serà utilitzat també en totes les accions d’Hosbec per a reforçar l’impacte i la consolidació de marca.

Després de la signatura del conveni, Colomer ha destacat “l’important paper que té el sector empresarial, com el que representa Hosbec, per a mostrar la imatge de la Comunitat Valenciana per tot el món” i ha posat l’accent que el turisme implica “aliances en les quals hem de trobar un punt d’intersecció per a cercar la major eficàcia en l’objectiu d’impulsar l’activitat turística”.

El president d’Hosbec, Antonio Mayor, ha destacat que el pla no solament se centra a Benidorm, sinó que s’amplia a tota la Costa Blanca i les principals zones turístiques de la Comunitat Valenciana, com Gandia, Benicàssim, Orpesa o Peníscola.

“Turismofilia” enfront de “turismofòbia”

En l’acte, realitzat a la seu d’Invat.tur, el president de l’Agència Valenciana del Turisme ha defensat la importància estratègica del sector turístic per a l’economia i l’ocupació de la Comunitat Valenciana. En aquest sentit, s’ha manifestat “ferm defensor” del que ha qualificat com “turismofilia”, en contra de l’anomenada “turismofòbia”.

“Jo sóc de la turismofilia” ha afirmat Francesc Colomer, qui ha assegurat “sentir gratitud sempre que un turista tria la Comunitat com a destinació”. El secretari autonòmic ha explicat que “l’intrusisme i la saturació són qüestions que s’han de gestionar però no són el turisme, el turisme és la resposta, la solució”. Segons Colomer aquells que parlen de “turismofòbia” no entenen que el turisme és un sector estratègic de l’economia i no contribueixen a una reflexió seriosa de la situació.

El secretari autonòmic ha coincidit amb Antonio Mayor en la necessitat que el sector “no es recree en les xifres conjunturals”. En aquest sentit, ha apostat per mantenir sempre “la guàrdia alta, pensant en l’equilibri entre preu i qualitat, present i futur”.

Compartir

Twitter

© Generalitat Valenciana. Turisme Comunitat Valenciana