Estás en: > Inici > Home > Noticies

L’aeroport de Castelló i Turisme impulsen noves accions promocionals conjuntes
24/08/2017

L’aeroport de Castelló i l’Agència Valenciana del Turisme (AVT) prossegueixen la seua acció promocional conjunta i han programat la seua participació en certàmens de connectivitat aèria i fires turístiques que tindran lloc a l’últim quadrimestre d’aquest any. 

L’aeroport assistirà, dins del stand de la Comunitat Valenciana, a World Routes, el principal congrés internacional sobre aviació comercial, que se celebrarà entre el 23 i el 26 de setembre a Barcelona. En aquesta cita està prevista la presència d’unes 300 línies aèries, 700 aeroports, 130 autoritats del sector turístic i 3.000 delegats. 

Al marc del World Routes, l’AVT, en coordinació amb la societat pública Aerocas i l’operador privat Edeis, té previst organitzar una visita a l’aeroport de Castelló dirigida a representants d’aerolínies a fi que coneguen la realitat actual de la infraestructura i els seus avantatges competitius. 

El secretari autonòmic de Turisme i president d’Aerocas, Francesc Colomer, ha explicat que “l’objectiu és aprofitar al màxim les possibilitats que ens ofereix un certamen internacional de la importància del World Routes per obrir nous mercats i projectar les instal·lacions aeroportuàries de Castelló”. Segons Colomer, l’assistència a fires de connectivitat aèria “és fonamental perquè permet establir contactes amb les companyies de cara a l’obertura de rutes i la captació de vols”. En aquest sentit, ha recordat que l’aeroport de Castelló i l’AVT ja van acudir al febrer a la fira Connect, que es va celebrar a Ajaccio (Còrsega), i a Routes Europe, que va tenir lloc a l’abril a Belfast. 

D’altra banda, l’AVT i l’aeroport de Castelló estaran presents al novembre en la World Travel Market, la principal fira turística del mercat britànic i una de les cites més importants del sector turístic mundial. També es projectarà la infraestructura en la Fira Internacional d’Incentius, Viatges de Negocis i Reunions (IBTM World), que tindrà lloc a finals de novembre a Barcelona. A més, l’AVT donarà a conèixer les instal·lacions aeroportuàries de Castelló a altres cites del calendari nacional i internacional que tindran lloc entre setembre i desembre, com són: la IFTM Top Resa, a París; la fira Intur, a Valladolid; o la International Luxury Travel Market i la International Golf Travel Market, ambdues a Cannes. 

Totes aquestes accions s’emmarquen en el pla contra la estacionalitat turística que desenvolupen l’Agència Valenciana del Turisme, Aerocas, Edeis i els empresaris turístics. Aquesta estratègia conjunta abasta un ampli ventall d’accions promocionals, com són l’assistència a fires o la realització de missions comercials.

Compartir

Twitter

© Generalitat Valenciana. Turisme Comunitat Valenciana