Estás en: > Inici > Home > Noticies

El Consell col·labora amb l’Ajuntament de Torreblanca per a la senyalització de tres noves rutes del Centre BTT Costa de Azahar
09/09/2017

El Consell ha autoritzat la subscripció del conveni de col·laboració entre l’Agència Valenciana del Turisme i l’Ajuntament de Torreblanca per a la senyalització de tres noves rutes d’ampliació del Centre BTT Costa de Azahar.

Mitjançant aquest conveni, l’Agència Valenciana del Turisme contribuirà econòmicament amb 20.000 euros a aquesta actuació mentre que la realització i execució de les obres correspondrà a l’Ajuntament de Torreblanca.

Les noves rutes se sumaran a les 10 amb les quals ja explica el Centre BTT Costa de Flor del taronger. Les rutes estan articulades mitjançant una xarxa de circuits amb diferents nivells de dificultat i transcorren, en gran part, pels tres parcs naturals que s’integren dins d’aquest centre BTT: El Desert de les Palmes, Prat de Cabanes i Serra d’Irta.

Aquests circuits serveixen per a la realització de turisme coneixent les riqueses paisatgístiques, naturals i culturals de la zona impulsant l’ús de la bicicleta en un entorn respectuós amb el medi ambient.

Compartir

Twitter

© Generalitat Valenciana. Turisme Comunitat Valenciana