Estás en: > Inici > Home > Noticies

Colomer destaca la projecció internacional de la Cimera Mundial d’Agències de Viatge, que reunirà 60 països en novembre a València
03/10/2017

El secretari autonòmic de l’ Agència Valenciana del Turisme, Francesc Colomer, ha destacat la projecció internacional de la Cimera Mundial d’Agències de Viatge, que reunirà a 60 països al novembre a València.

Francesc Colomer ha realitzat aquestes declaracions en la presentació a Madrid del programa d’activitats de la IV Cimera Mundial d’Agències de Viatges que se celebrarà a València de l’1 al 3 de novembre.

El responsable de l’ Agència Valenciana del Turisme ha participat, al costat del president de la Confederació Espanyola d’Agències de Viatges (CEAV), Rafael Gallego; la diputada de Turisme de la Diputació de València, Pilar Moncho; la primera tinent d’alcalde de l’Ajuntament de València, Sandra Gómez; el director general d’ Amadeus España, Fernando Cuesta, i el director de vendes España d’Iberia, Víctor Moneo.

Francesc Colomer ha apuntat que “la celebració d’aquesta cimera a València és una gran oportunitat perquè actors turístics de primer nivell com són les agències de viatges puguen conéixer d’a prop el nostre relat i prescriure-ho”, per açò ha apuntat que representants de 60 països “redescobriran la Comunitat Valenciana per a convertir-se en ambaixadors de turisme”.

En aquest sentit, ha destacat que “suposa una important projecció internacional d’un relat que, més enllà del sol i platja, posa l’accent en els valors de l’hospitalitat, el turisme ètic i sostenible i un estil de vida que expressa l’essència del mediterrani”.

Així mateix, Francesc Colomer ha assenyalat que “anem a treballar perquè els assistents a aquesta cimera, procedents de 60 països, redescobrisquen la Comunitat amb tot el seu potencial i tota la seua personalitat, més enllà de sol i platja” i ha afegit que “som Valenciana també patrimoni, cultura, Ruta de la Seda, Ruta del Grial, gastronomia i aquesta cimera és una gran oportunitat perquè els assistents redescobrisquen València i l’esforç que estem realitzant para reposicionarnos”.

Finalment, Colomer ha ressaltat que “les agències de viatges són actors fonamentals per al turisme i en tot l’ecosistema públic-privat”, al mateix temps que ha reconegut que “són imprescindibles per a garantir l’experiència gratificant, la qualitat i la qualificació”.

València, seu Ia IV Cimera Mundial d’Associacions d’Agències de Viatges

La ciutat de València acollirà de l’1 al 3 de novembre la IV Cimera Mundial d’Associacions d’Agències de Viatges. La cita de referència internacional del sector que reunirà a més d’un centenar de presidents i alts càrrecs d’associacions d’agències de viatges arribats de més de 60 països de tot el món per a analitzar les últimes tendències turístiques mundials.

Les principals tendències i desafiaments de les agències de viatges se centrarà en el debat d’un complet programa d’activitats que inclourà la intervenció de les figures més rellevants del sector, com Dirk Glaesser, director del Programa de Desenvolupament Sostenible de l’Organització Mundial del Turisme (OMT), que serà l’encarregat de dirigir un col·loqui sobre la facilitació del viatge enfront de les polítiques d’immigració i protecció de fronteres.

Per la seua banda, Antonio López d’Àvila, director d’Innovació Turística en e IE Bussiness School i Conseller d’Innovació i Tecnologia de la Secretaria General de l’ OMT, moderarà el debat sobre l’impacte de l’economia digital en la intermediació i la promoció turística que, entre altres personalitats, comptarà amb la presència del fundador i CEO de Destinia, Amuda Goueli.

Així mateix, el programa es completa amb les intervencions que Mark Meader, vicepresident de Màrqueting, Indústria i Educació de la Societat Americana d’Agències de Viatges (ASTA), i que Otto de Vries, president d’Aliança Mundial d’Associacions d’Agències de Viatges (WTAAA), faran sobre les tendències de mercat de les agències de viatges de tot el món i els desafiaments de la distribució aèria, respectivament. A més, aquesta última ponència comptarà amb la participació de Decius Valmorbida, vicepresident sènior de Travel Channels en Amadeus IT Group.

En el marc de la IV Cimera Mundial d’Associacions Agencies de Viatges també tindrà lloc la cerimònia de lliurament dels distintius turístics que, de forma anual, concedeix la Confederació Espanyola d’Agències de Viatges i que enguany han recaigut sobre el recentment mort Pablo Piñeiro, fundador del Grup Soltour i sobre la Fundació Turisme de València.

Compartir

Twitter

© Generalitat Valenciana. Turisme Comunitat Valenciana