Estás en: > Inici > Home > Noticies

L’Agència Valenciana del Turisme presenta a Birmingham el nou ‘Mapa d’Immersions de Busseig’ de la Comunitat
22/10/2017

L’Agència Valenciana del Turisme (AVT) presenta a Birmingham el nou Mapa d’Immersions de Busseig de la Comunitat Valenciana. Es tracta d’una publicació, editada per l’AVT dins de la seua estratègia de #CreaTurisme, que recopila els 30 punts d’immersió més destacats de la Comunitat.

En concret, es presenta en la principal fira sobre turisme de busseig a Europa, la DIVE 2017, que acull Birmingham aquest cap de setmana i a la qual per primera vegada la Comunitat Valenciana vas agafar amb un stand propi.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha destacat que “la participació en aquesta fira respon a l’objectiu de donar a conéixer entre el mercat britànic, principal emissor turístic internacional, la gran diversitat de paisatges i biodiversitat que ofereixen els fons i reserves marines de la Comunitat”.

A més, “volem promocionar i difondre l’extensa oferta d’empreses turístiques valencianes especialitzades en aquest producte i que està composta per més de 50 centres de busseig”, ha afegit el titular de Turisme.

Impuls institucional al turisme de busseig

L’Agència Valenciana del Turisme porta per primera vegada l’oferta de busseig recreatiu de la Comunitat Valenciana a la principal fira sobre turisme de busseig a Europa, la DIVE 2017 de Birmingham.

El certamen se celebra a Regne Unit aquest cap de setmana i la Comunitat compta amb un estand de 9 metres quadrats des del qual tècnics de l’Agència Valenciana del Turisme, Visit Benidorm, Ajuntament de Xàbia i l’Associació de Centres de Busseig de la Comunitat Valenciana, promocionen conjuntament el bussege recreatiu a la Comunitat Valenciana.

A més de la presència en aquesta fira i la publicació de nou material promocional, en 2017 l’Agència Valenciana del Turisme ha realitzat altres accions de promoció per a impulsar el turisme de busseig com és la participació amb estand en els certàmens de Dive Travel Xou de Madrid i Medsea, d’Alacant.

A més, s’ha realitzat una visita d’inspecció al Saló International de la Plongée i s’han organitzat viatges de premsa per a les revistes Duiken (Holanda), Diver (Regne Unit) i el mitjà online Aqua (Espanya).

El bussege a la Comunitat Valenciana

El busseig a la Comunitat resulta especialment atractiu per als turistes britànics gràcies a la temperatura de les aigües, la pràctica absència de corrents i una excel·lent connectivitat aèria amb Regne Unit.
Els recursos permeten un busseig còmode a la Comunitat durant tot l’any, apte tant per a famílies com per al bussejador més tècnic que desitge realitzar immersions en algun dels 13 vaixells enfonsats de la Comunitat.
Entre ells destaca el derelicte Bou Ferrer, embarcació romana de segle I d. de C. que va naufragar enfront de les platges de La Vila Joiosa a Alacant i que es creu que portava a Roma una càrrega d’àmfores i lingots de plom per a reconstruir la ciutat després del gran incendi del 64 DC. En aquesta localitat també descansen les restes de 6 vaixells enfonsats en la 1ª Guerra Mundial i que en enguany commemoren el centenari del seu enfonsament.

Més informació en la Guia de Busseig i Snorkel de la Comunitat Valenciana.

Compartir

Twitter

© Generalitat Valenciana. Turisme Comunitat Valenciana