Estás en: > Inici > Home > Noticies

Colomer clausura la jornada ‘Turisme Sostenible: nous reptes i experiències del sector’
27/10/2017

El secretari autonòmic de l’Agència Valenciana del Turisme, Francesc Colomer, ha clausurat la jornada sobre ‘Turisme Sostenible: nous reptes i experiències del sector’, que acull Dinapsis, el centre d’innovació de Benidorm, engegat per Hidraqua i Suez.

Colomer ha estat acompanyat per l’alcalde de Benidorm, Antonio Pérez i el director general d’Hidraqua, Francisco Bartual. Durant la seua intervenció, ha recordat que divendres passat el Consell va aprovar el projecte de Llei de Turisme, Oci i Hospitalitat de la Comunitat Valenciana. “Una llei que posa en valor el paisatge, la vertebració del territori i la sostenibilitat”.
El secretari autonòmic ha ressaltat la importància de celebrar aquesta jornada “perquè conrea els valors de la sostenibilitat des de les tres ‘T’: la necessitat d’innovar en la tecnologia en el món de l’empresa, el talent i la recerca a través de la universitat, i la tolerància que radica en la ciutat”.

Així mateix, Colomer ha ressaltat que “el turisme és un sector d’avantguarda, transformador, lligat a la tecnologia, a la innovació i des del punt de la sostenibilitat tenim un gran paper que jugar en defensa de la identitat”.

En aquesta línia, ha destacat el compromís de l’Agència Valenciana del Turisme per la sostenibilitat, ja que “tant en nova Llei de Turisme, Oci i Hospitalitat com en tota la mètrica quotidiana de subvencions, es tenen en compte els projectes lligats a millorar l’eficiència energètica i anar en la línia de la sostenibilitat per a la concessió d’ajudes”.

A més, Colomer ha destacat que “en l’actualitat, un total de 206 empreses de la Comunitat Valenciana han subscrit el Codi Ètic Mundial del Turisme, que arreplega compromisos de sostenibilitat i de comportament responsable”.

Finalment, Colomer ha agraït la participació en aquesta jornada sobre turisme sostenible, així com a tots els que han col·laborat en la seua organització i ha assegurat que “Turisme seguirà treballant per a propiciar l’evolució de l’activitat turística cap a un nou model de desenvolupament sostenible”.

Compartir

Twitter

© Generalitat Valenciana. Turisme Comunitat Valenciana