Estás en: > Inici > Infraestructures Turístiques > Turisme Interior

Actuacions al territori: interior

Entre els fins d'administració turística valenciana es troba el de fomentar el turisme rural en l'interior de la Comunitat Valenciana amb la finalitat de contribuir al desenrotllament econòmic de les comarques menys desenrotllades de la Comunitat, fomentar els nous productes turístics basats en l'aprofitament dels recursos turístics naturals i patrimonials i constituir-se en un factor de reequilibri territorial entre les zones interiors i el litoral de la Comunitat.
 
Línia de suport a l'enfortiment de l'oferta i la creació de nous productes:
 
L'objectiu d'esta línia és contribuir a la cohesió i enfortiment del teixit empresarial i associatiu del turisme interior i definir i posar en el mercat nous productes turístics. Les actuacions més importants són les següents:
 
1. Creació de la Xarxa de Centres BTT de la Comunitat Valenciana.
 
2. Suport a la creació del Club d'Allotjament d'Interior de la Comunitat Valenciana.
 
3. Suport a la creació i difusió de l'enoturisme basat en el suport als cellers amb vocació turística de la Comunitat Valenciana.
 
4. Col·laboració amb la Conselleria d'Infraestructures, Territori i Medi Ambient per a la promoció del turisme de naturalesa a través de la Xarxa d'Espais Naturals Protegits de la Comunitat Valenciana.

Compartir

Twitter

Hospitalitat Mediterrània
© Generalitat Valenciana. Turisme Comunitat Valenciana