Estás en: > Inici > INVAT.TUR

INVAT.TUR: PROJECTES

PROJECTES

Invat.Tur desenrotlla projectes d'I+D+i de manera autònoma o en col·laboració amb altres centres d'investigació. De manera prioritària, es plantejaran projectes d'investigació vinculada a empreses, que garantisquen la cooperació entre l'Invat.Tur, els diferents centres d'investigació, els instituts tecnològics i les empreses turístiques. L'Invat.Tur funcionarà com un departament d'I+D+i externalitzat de les empreses turístiques valencianes. Les seues instal·lacions s'oferixen al sector turístic per al desenrotllament de projectes específics. Inicialment, s'ha previst la creació de 2 laboratoris, un de Tecnologies de la Informació i Turisme, i un altre d'Alta Cuina i Tecnologia Alimentària.

De la mateixa manera, es perseguix enfortir la presència del turisme en els Planes de Ciència i Tecnologia, desenrotllant sinergies amb altres programes públics d'I+D+i, i configurant Xarxes d'Investigació turística de la Comunitat Valenciana sobre línies temàtiques predeterminades, qualificades com prioritàries pels agents del sector turístic.

Entre els projectes en marxa, cal destacar el denominat “OPEN APPS COMUNITAT VALENCIANA. SISTEMA INTEGRAL DE DISTRIBUCIÓ EN INTERNET DE L'OFERTA TURÍSTICA DE LA COMUNITAT VALENCIANA”, Conveni entre l'Agència Valenciana del Turisme i l'Institut Tecnològic Hoteler.

Compartir

Twitter

Hospitalitat Mediterrània
© Generalitat Valenciana. Turisme Comunitat Valenciana