L'objectiu del Pla de Reactivació és identificar la situació actual de les diferents àrees del negoci i incorporar un pla de viabilitat que els porte al desenvolupament d'un nou model empresarial que pose el focus en aquelles àrees que generen major liquiditat deixant a un costat les menys rendibles.
Està dirigit a emprenedors i pimes que compten amb un projecte de negoci turístic definit per a la constitució d'una empresa, o empreses que desitgen obrir noves línies de negoci orientades al turisme.SÓN GRATUÏTS.
CURS: NOU PARADIGMA, NOVES NECESSITATS, NOUS ENFOCAMENTS DE L'ESTRATÈGIA I LA GESTIÓ PER Al SECTOR TURÍSTIC.
Cadascun dels curse-taller hauria de comptar amb 15 empreses / alumnes en cada província (24 hores sessions En línia + 135 hores tutories d'acompanyament i seguiment individualitzat.
- Mòdul 1. Anàlisi i establiment dels possibles escenaris de mercat després de la represa
- Mòdul 2. Anàlisi de la situació econòmic- financera de l'empresa. Necessitats de finançament.
- Mòdul 3. Innovació, Transformació Digital i Gestió de la Comunicació, motors de desenvolupament de negoci.
- Mòdul 4. Protocols Sanitaris. Desenvolupament Sostenible i Responsabilitat Social Corporativa en el Sector Turístic
- Mòdul 5. Marc regulador en l'àmbit de les relacions laborals. Organització i Persones
- Mòdul 6. Proposta i elaboració del Pla de Reactivació amb mesures concretes a implantar, terminis d'execució i necessitats de recursos i inversió.
PLA D'EMPRESA.
Per cadascun dels mòduls tindràs 1,5 Hores d'atenció en línia personalitzada per a crear el teu pla d'empresa que pot ajudar-te a gaudir d'ajudes econòmiques.
FORMAT I SESSIONS.
- Sessions: Del 15-09-2021 al 30-10-2021
- Tu elegixes, ON-LINE o presencial a:
- Alacant: (Cambra Alacant).
- Castellón: (Cambra Castelló).
- Valéncia: (Cambra València).
INSCRIPCIONS.
- TURISME COMUNITAT VALENCIANA: La Presentació de Sol·licituds s'obrirà a partir del dia 31 de maig de 2021 a les 09.00 hores i fins al 14 de setembre de 2021 a les 24:00 hores o fins a esgotar pressupost.
MÉS INFORMACIÓ.