Estás en: > Inici > Promoció

Màrqueting en línia

El portal turístic comunitatvalenciana.com, la seua xarxa de blogs i els seus canals en xarxes socials se situen com a element central en les estratègies de comunicació i promoció de la Comunitat Valenciana en Internet.
 
Estos elements de comunicació fan de la Comunitat Valenciana un referent nacional en les estratègies de màrqueting en línia. El portal turístic acumula anualment milions de visites i destaca pel seu posicionament en buscadors i els seus servicis singulars: la xarxa de càmeres web i el geoportal. Per la seua banda la xarxa de blogs especialitzats en microsegments esportius acumulen prop de dos mil apunts d’alt interés que ajuden a situar la Comunitat com una destinació molt atractiva per al turisme esportiu.
 
La Comunitat Valenciana també se situa com una destinació líder en l’aprofitament de totes les possibilitats de màrqueting en xarxes socials (Facebook, Twitter, etc.), amb més de 130.000 seguidors en les distintes xarxes, acumulant prop de dos milions d’impressions mensuals.

Compartir

Twitter

Portals

Portal Turístico Telefon 112
© Generalitat Valenciana. Agència Valenciana del Turisme