Estás en: > Inici > Promoció

PUNT DE TROBADA DE PROFESSIONALS per a FITUR 2017


El Punt de Trobada de Professionals FITUR oferix als visitants l’oportunitat de posar-se en contacte amb els expositors i coexpositors del certamen abans de la seua celebració, obtenint informació sobre les seues novetats i convocatòries i podent sol·licitar reunions amb ells.

  • Si s’inscriu vosté en el Punt de Trobada de Professionals abans del 2 de novembre del 2016, a partir de l’11 de novembre rebrà gratuïtament en el seu correu electrònic el seu passe d’accés directe a Fitur 2017.
  • Tindrà accés permanent a la Zona de Punt de Trobada de Professionals – sala de treball d’entrada exclusiva – durant la celebració de Fitur.
  • Podrà anunciar al sector turístic la seua assistència a Fitur, cita ineludible de tots els professionals del sector.
  • Com a participant en el Punt de Trobada de Professionals podrà sol·licitar cites als expositors abans de la celebració del certamen, per a aprofitar al màxim la seua visita. Accedisca amb la seua clau a través del Catàleg d’Expositors online a la petició de reunió des de la fitxa de l’expositor del seu interés.
  • Podrà comunicar als expositors i coexpositors que desitja conéixer les novetats, productes i servicis de forma preferent. Les més de 9.600 empreses participants en la passada edició de Fitur poden convertir-se en més de 9.600 oportunitats de negoci.
  • Rebrà informació sobre els productes destacats dels expositors, les novetats que presenten en la fira, l’oferta de servicis, convocatòries a actes o presentacions privades…
  • Se li enviarà periòdicament el Butlletí de Notícies FITURNEWS, amb informació útil sobre el desenvolupament de la fira, novetats d’expositors i del sector.

Ha d’omplir el formulari de registre seguint este link: Formulari de registre

Recorde: Si ho fa abans del 2 de novembre, rebrà en la seua adreça de correu electrònic el passe GRATUÏT a FITUR 2017

Per a més informació: http://www.ifema.es/fitur_01/Visitantes/Puntodeencuentrov/index.htm#

 

Compartir

Twitter

Formació

© Generalitat Valenciana. Turisme Comunitat Valenciana