Estás en: > Inici > Turisme Accesible

Curs PREDIF "Turisme accessible i atenció al públic amb discapacitat i altres necessitats diverses", València 10 i 11 de novembre

 

Organitzat per PREDIF Plataforma Representativa Estatal de Persones con Discapacidad Física en coordinació amb l'Agència Valenciana del Turisme i, amb la participació de la Universitat de València i la Universitat Politècnica de València. El curs és completament gratuït ja que està cofinançat per PREDIF, el Real Patronato sobre Discapacidad y la Fundación Vodafone España.
Pretén contribuir a la normalització de l'oci i del turisme per a les persones amb discapacitat a través de la formació dels estudiants de les titulacions de turisme o altres carreres relacionades, i dels professionals del sector turístic.
Els principals objectius del curs són:
a) Sensibilitzar, informar i formar els professionals del sector turístic per a millorar l'atenció oferida les persones amb discapacitat en els establiments i destinacions turístiques.
b) Donar a conéixer la legislació estatal i autonòmica d'accessibilitat que ha d'aplicar-se en els establiments turístics, detallant els requisits específics d'accessibilitat que han de complir.
c) Ensenyar com oferir als turistes o visitants una informació objectiva i veraç sobre el nivell d'accessibilitat dels seus establiments i com organitzar activitats turístiques i culturals accessibles.

 

 

Compartir

Twitter

Hospitalitat Mediterrània
© Generalitat Valenciana. Turisme Comunitat Valenciana