Estás en: > Inici > Estadistiques de Turisme > Investigació i intel·ligència turística > Papers de turisme > Any 1995

Papers de turisme 1995

La Agència Valenciana del Turisme pretén contribuir a l'anàlisi rigorosa de l'activitat turística a través de la revista Papers de Turisme. Esta publicació és punt de trobada internacional per a la investigació en turisme des de múltiples disciplines, un permanent fòrum de reflexió i un vehicle de transmissió de les últimes i més interessants investigacions.

Papers de Turisme, es dirigix especialment a acadèmics i investigadors, professionals del sector turístic, centres de documentació especialitzats en turisme, institucions dedicades a la planificació i gestió turística, empreses del sector i estudiants universitaris.

La revista Papers de Turisme apareix en les bases de dades dels organismes següents: CINDOC (Centre d'Informació i Documentació Científica), òrgan del CSIC (Consell Superior d'Investigacions Científiques, Dialnet (portal de difusió de la producció científica hispana), AECIT (Associació Espanyola d'Experts Científics en Turisme) i Latindex (Sistema regional d'informació en línia per a revistes científiques d'Amèrica Llatina, El Carib, Espanya i Portugal).

Compartir

Twitter

Formació

© Generalitat Valenciana. Turisme Comunitat Valenciana