Estás en: > Inici > Tramitació > Empresa turística

Com millorar l'habitatge d'ús turístic

 

La Conselleria d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori vol ajudar-li a conèixer les possibles millores que podria dur a terme en un habitatge o apartament d'ús turístic. Responent anònimament a unes poques preguntes, li ofereix consells personalitzats, per a fer el seu habitatge més confortable, accessible i sostenible.

Es tracta d'una WEB que permet, a través d'una senzilla i anònima enquesta sobre les característiques de l'habitatge, oferir informació sobre com millorar les seues condicions per a fer-la més accessible, sostenible i confortable tèrmica i acústicament.
Així els propietaris o gestors d'habitatges turístics, sobretot en edificis de certa antiguitat i de costa, podran identificar si l'habitatge presenta condicions adequades o si requereix alguna reforma per a millorar el confort dels seus usuaris.
Vinculada a aquesta enquesta existeix una Guia de disseny d'habitatges turístics que aprofundeix en les característiques que han de presentar els allotjaments turístics d'aquest tipus, així com un model d'Informe d'inspecció i verificació, que orientarà adequadament les reformes que si escau siguen oportunes.
Si desitja més informació, punxeu ací.

Compartir

Twitter

Formació

© Generalitat Valenciana. Turisme Comunitat Valenciana