Estás en: > Inici > Estadistiques de Turisme > Fòrums i Revistes > Foro de Benidorm > XVII Fòrum Internacional de Turisme de Benidorm

XVII Fòrum Internacional de Turisme de Benidorm

ESTRATÈGIES PER A LA CONFIGURACIÓ DE DESTINACIONS TURÍSTIQUES INTEL·LIGENTS.
 
30 I 31 D'OCTUBRE DEL 2014
 
El tema triat en l'edició XVII del Fòrum, “Estratègies per a la configuració de destinacions turístiques intel·ligents” se centrarà en el model de Destinació Intel·ligent des de la realitat actual i davall el prisma de l'oportunitat, prestant especial atenció a les estratègies que permeten el seu desenrotllament eficaç i l'obtenció de beneficis a curt i mitjà termini.
 
Al fil de la temàtica del XVII Fòrum, el 6t Concurs d'Idees Pedro Zaragoza s'ha titulat “Benidorm, Smart City” i premiarà les dos millors propostes que permeten transformar a Benidorm en un Destinación Intel·ligent, amb l'objectiu d'estimular la seua competitivitat, incentivar la capacitat productiva de les seues empreses i generar una major qualitat de vida per als seus residents.
 
Com a novetat s'ha incorporat al Concurs una nova modalitat de participació denominada Invat.Tur Emprén, dirigida especialment als estudiants de turisme de les universitats de la Comunitat Valenciana que complisquen amb els requisits establits en les Bases Reguladores del Concurs i que presenten la seua sol·licitud abans del 15 de gener del 2014. Els participants de la modalitat Accés Lliure podran inscriure's fins el 15 d'octubre de 2014. Els participants d'ambdós modalitats hauran de presentar les seues propostes abans del 15 d'octubre de 2014.
 
El llançament del Concurs el 25 d'octubre del 2013 marca l'inici del XVII Fòrum de Turisme de Benidorm. A partir d'esta data es desenrotllarà una programació d'activitats que culminarà amb la celebració de les Jornades i entrega de premis del Concurs, el 30 i 31 d'octubre del 2014.
  
Adreça d'enviament de les sol·licituds:
Agència Valenciana del Turisme, avinguda Aragó 30, 46021 València.
 
Contacte:
Per a qualsevol dubte en relació al XVII Fòrum Internacional de Turisme de Benidorm, poden enviar un correu electrònic amb la referència “Fòrum Benidorm” a invattur@gva.es. Si desitja obtindre informació o visionar els vídeos de les edicions anteriors del Fòrum, pot fer-ho a través de la web: http://blogs.ua.es/foroturismobenidorm

Compartir

Twitter

Hospitalitat Mediterrània
© Generalitat Valenciana. Turisme Comunitat Valenciana