Estás en: > Inici > Home > Te puede interesar

PLA RECICLA COMUNITAT VALENCIANA

Des de Turisme Comunitat Valenciana es treballa per a impulsar la competitivitat del turisme des de l'òptica del seu desenvolupament en clau de sostenibilitat i com a mostra d'això, Turisme Comunitat Valenciana posa en marxa el Programa Redueix, Recicla i Reutilitza en les teues Vacances en la Comunitat Valenciana.
 
En el Pla Estratègic de Turisme de la Comunitat Valenciana 2020-2025 s'arreplega la lluita contra el canvi climàtic. També s'articulen els objectius estratègics de la política turística d'acord amb els Objectius del Desenvolupament Sostenible (ODS) de l'ONU i la seua visió cap a l'orientació de la la seua transformació de la Comunitat Valenciana en territori intel·ligent ho fa inclusiu, innovador i sostenible. A més, aquest pla inclou, línies d'actuació que han d'anar encaminades a la reducció dels residus i al reciclatge.
 
Les accions del Programa Redueix, Recicla i Reutilitza en les teues Vacances en la Comunitat Valenciana van dirigides a la minimització de la generació de residus per part del turisme de les destinacions turístiques, incloent accions de formació i sensibilització que servisquen d'ajuda a tots els agents involucrats, inclosos els turistes, per a reduir la quantitat de residus global generada.
 
El Programa Redueix, Recicla i Reutilitza en les teues Vacances en la Comunitat Valenciana Manual de Bones Pràctiques i Accions de Difusió i Conscienciació pretén acostar als gestors de les destinacions, les empreses turístiques, els informadors ambientals i als propis turistes, una sèrie de recomanacions per a passar a l'acció en la reducció dels residus generats.

Compartir

Twitter

Formació

© Generalitat Valenciana. Turisme Comunitat Valenciana