Estás en: > Inici > Home > Te puede interesar

PLA MOVESTUR COMUNITAT VALENCIANA

El sector turístic és un dels que major impacte té en la sostenibilitat del planeta i en la mobilitat, i és, per la seua pròpia naturalesa, un factor clau per a la mitigació i reducció de la petjada ambiental que això comporta.
 
És per això que, des de Turisme Comunitat Valenciana, es pretén impulsar el Pla MOVESTUR CV. A partir del mateix es contemplen accions dirigides a promoure i consolidar la Comunitat com una de les destinacions europees amb la major xarxa d'infraestructures de recàrrega associades a la mobilitat elèctrica, així com tots els equipaments relacionats i necessaris per al seu funcionament i operativitat a mitjà i llarg termini.
 
El pla està compost per un estudi que analitza la situació del sector turístic respecte a la mobilitat elèctrica i d'un manual que actua a manera de guia sobre el procés de sol·licitud d'ajudes per a la instal·lació d'infraestructures de recàrrega. Respecte a les ajudes, l'IVACE és l'organisme encarregat de canalitzar les ajudes del programa MOVES III implementat pel Govern d'Espanya, articulat pel Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic (MITECO).
 
Per a obtindre més informació sobre les ajudes pot seguir el següent enllaç:
 

 

Compartir

Twitter

Formació

© Generalitat Valenciana. Turisme Comunitat Valenciana