Estás en: > Inici > Home > Noticies

Invat·tur, finalista en els premis a l’Excel·lència i Innovació en Turisme de l’Organització Mundial de Turisme
13/12/2016

L’Organització Mundial de Turisme (OMT) ha anunciat els finalistes de la desè tercera edició dels Premis de l’OMT. Entre els dotze finalistes seleccionats de 139 candidats de 55 països està l’Institut Valencià de Tecnologies Turístiques (Invat·tur) que opta al premi a l’Excel·lència i la Innovació en Turisme. En aquest context, el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, s’ha referit a l’Invat·tur com un centre d’innovació avançat. “Porque precisament la innovació -ha puntualitzat Colomer- és i ha de seguir sent el que ens diferencia per a avançar cap a un futur responsable i sostenible”. 

El secretari autonòmic ha assenyalat que ser finalista d’aquests guardons de l’OMT “es tot un reconeixement a l’esforç professional desenvolupat en Invat·tur, que el seu objectiu és generar línies d’innovació que finalment revertisquen en el sector turístic valencià”.

La Fira Internacional de Turisme de Madrid (Fitur) acollirà l’anunci i el lliurament de premis de l’OMT als guanyadors el dia 18 de gener de 2017. Els premis reconeixen l’excel·lència i la innovació en el turisme en quatre categories que són Política i Governabilitat, Empreses, Organitzacions no Governamentals i Recerca i Tecnologia. En el Premi de l’OMT a la Innovació en Polítiques Públiques i Govern, el projecte Invat·tur competeix amb altres desenvolupats pel Ministeri de Turisme d’Egipte, per Costa Rica i Mèxic.

Els premis a l’Excel·lència i Innovació en Turisme que atorga cada any l’OMT representa l’esdeveniment més important del sector turístic a nivell mundial. Des de fa catorze anys, l’OMT premia el treball d’organitzacions i persones de tot el planeta que han treballat per al sector turístic a través de la innovació i el coneixement. Fins a aquest moment, han sigut reconeguts destacats acadèmics, líders inspiradors, així com més de seixanta iniciatives dels sectors públic i privat i ONGs, els assoliments del qual han servit d’inspiració per al desenvolupament internacional.

Compartir

Twitter

© Generalitat Valenciana. Turisme Comunitat Valenciana