Estás en: > Inici > Home > Noticies

Turisme col·labora amb la promoció de Denia com a Ciutat Creativa Gastronòmica de la Unesco
08/08/2017

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha subscrit un conveni de col·laboració entre l’Agència Valenciana del Turisme i l’ajuntament de Dénia per a l’engegada del pla de promoció de la gastronomia de la localitat i de la Comunitat Valenciana.

Mitjançant aquest acord, Turisme destinarà 190.000 euros perquè l’Ajuntament de Dénia duga a terme les actuacions que comprèn el seu pla de promoció de la gastronomia local.

En concret, els dies 30 de setembre i 1 d’octubre se celebrarà el festival gastronòmic D’NA a Dénia, els objectius del qual són posicionar la marca Dénia i Comunitat Valenciana com a referent gastronòmic internacional, així com convertir la capital de la Marina Alta en la seu de la Xarxa de Ciutats Creatives de la Gastronomia Unesco.

Servirà, a més, per a consolidar el nomenament de Dénia com a Ciutat Creativa de la Gastronomia Unesco i difondre el seu treball pel turisme gastronòmic sostenible i com a vehicle de promoció de la cultura mediterrània valenciana. Cuiners, productors i representants de diferents parts del món es donaran cita A la localitat.

Francesc Colomer ha ressaltat l’esforç de Dénia per un projecte de turisme gastronòmic que ha unit a institucions, productors, pescadors i hostelers i que “ha atrapat l’ànima del Mediterrani” com a valor singular destacable entre l’oferta turística global.

L’alcalde de Dénia, Vicent Grimalt, ha assenyalat que la pràctica majoria de les Ciutats Creatives de la Gastronomia de la Unesco han confirmat la seua assistència al D’NA Festival Gastronòmic de Dénia i s’ha mostrat convençut que l’esdeveniment “suposarà un abans i un després en la projecció de la ciutat.”

Compartir

Twitter

© Generalitat Valenciana. Turisme Comunitat Valenciana