Estás en: > Inici > Home > Noticies

Huete: ‘Hem d’aprofitar que Alacant és port de sortida de la Volvo Ocean Race per reforçar la seva projecció al món’
08/09/2017

La directora general de Turisme, Raquel Huete, ha presidit la Comissió de Turisme d’ ‘Alacant Port de Sortida de la Volta al Món a Vela (VolvoOcean Race)’, on s’ha analitzat la programació del Race Village Alacant 2017.

Aquesta Comissió de Turisme ha comptat amb l’assistència de representants del patronat de Turisme de l’Ajuntament d’Alacant i del patronat de Turisme de la Costa Blanca, a més de representants de les regidories de turisme dels ajuntaments d’Alacant, Sant Joan, El Campello i Elx; representants de l’Associació Provincial d’Empresaris d’Hostaleria d’Alacant i de l’Associació Provincial d’Hotelers d’Alacant; i de la Societat Projectes Temàtics de la Comunitat Valenciana i el director territorial de Presidència.

La directora general de Turisme ha ressaltat la importància que Alacant “sigui port de sortida de la Volvo Ocean Race”. Hem d’aprofitar aquest esdeveniment per convertir a la ciutat en el gran aparador de la Comunitat Valenciana i promocionar-nos a tot el món”.

Raquel Huete ha explicat que en la Comissió de Turisme d’ ‘Alacant Port de Sortida de la Volta al Món a Vela’ “coordinem tant la promoció com els continguts de les activitats previstes que donarem a conèixer amb detall en una roda de premsa el propers dies”.

Huete ha avançat que en el Race Village ”se celebraran diferents activitats com a concerts durant, almenys, 5 dies. A més comptarem amb gran participació de festes populars alacantines com a moros i cristians i Fogueres”.

En aquesta línia, ha ressaltat que “serà una programació molt alacantina, perquè volem aprofitar que la ciutat és el port de sortida de la ‘Volta al Món a Vela’ per ‘alicantinizar’ la projecció al món de la Comunitat Valenciana, a través de les festes o la gastronomia” i ha recordat que durant els 12 dies previs a la sortida de la regata “Alacant serà la capital de la Comunitat Valenciana; de fet es preveu que gran part de l’activitat del Consell es traslladi a la capital alacantina”.

La directora general ha anunciat que es duran a terme diferents accions promocionals “com a polseres per convidar als assistents a completar una ruta per diferents restaurants de la ciutat.” A més, ha assenyalat que “el nostre objectiu és combinar la visita al Village i l’assistència als restaurants de la resta de la ciutat”.

Així mateix, ha ressaltat que es comptarà amb un pavelló institucional de la Comunitat Valenciana, on s’exposaran les principals activitats de la Comunitat, en àrees com l’economia, el medi ambient, el turisme. Huete ha assenyalat que es realitzaran activitats conjuntes entre les associacions empresarials i l’Agència Valenciana del Turisme en el qual es reivindicarà “el turisme com a eix vertebrador de l’economia valenciana”.

“Durant les properes setmanes anem a promocionar ‘Alacant Port de Sortida’ en diferents suports i llocs, com l’aeroport d’Alacant i diferents municipis de la província”. “També anem a realitzar un especial esforç per promocionar aquest esdeveniment en l’en la principal fira de tràfic aeri, la World Routes que se celebra a la fi de setembre a Barcelona”.

Per la seua banda, Antonio Rodes, director general de la Societat Projectes Temàtics, ha expressat la seva satisfacció davant els avanços realitzats en matèria de promoció, i ha indicat que ‘Alacant Port de Sortida’ “es perfila com un gran esdeveniment per difondre la imatge d’Alacant i de tota la Comunitat Valenciana per tot el món”.

Compartir

Twitter

© Generalitat Valenciana. Turisme Comunitat Valenciana