Estás en: > Inici > Home > Noticies

L’Agència Valenciana del Turisme organitza un viatge de premsa per promocionar el turisme LGTBI amb el ‘Benidorm Pride’
09/09/2017

L’Agència Valenciana del Turisme ha organitzat un viatge de premsa per a un grup de 10 periodistes i experts en xarxes socials que visitaran Benidorm amb motiu del Benidorm Pride.

Així, l’Agència Valenciana del Turisme participa juntament amb Visit Benidorm i Turespaña en l’organització d’aquest viatge de premsa amb l’objectiu de promocionar l’oferta turística LGTBI de la Comunitat Valenciana.

El secretari autonòmic de l’Agència Valenciana del Turisme, Francesc Colomer, ha ressaltat que un dels objectius prioritaris del Consell és “mostrar a la Comunitat Valenciana com una terra hospitalària i de valors, una terra de diversitat on volem acollir a tots els perfils de turistes, perquè hi ha oferta turística per tots i tots són benvinguts”.

Francesc Colomer ha destacat que el segment LGTBI ”per fi té visibilitat a la Comunitat Valenciana” i ha afegit que “des de l’AgènciaValenciana del Turisme estem treballant per impulsar i promocionar la nostra oferta turística cap a aquest segment amb l’objectiu de posicionar-nos com una destinació ‘gai friendly’”.

Colomer ha assenyalat que treballar en aquest segment “demostra que la Comunitat és una terra de valors, una terra hospitalària on tots els turistes són benvinguts i tenen dret a gaudir de la nostra oferta”, al mateix temps que ha ressaltat que “a més, és un segment altament rendible per al sector turístic, ja que el consumidor LGTBI té un poder adquisitiu significatiu i, a més, realitza major nombre de viatges al llarg de l’any, per la qual cosa el seu impacte en el sector és encara major”.

El grup està format per periodistes i influencers en xarxes especialitzats en el segment LGTBI, tant nacionals com arribats d’altres països (Alemanya, Regne Unit, Holanda, Suïssa i Israel). L’objectiu d’aquesta acció és que aquests periodistes publiquen en les seues revistes, blogs i xarxes socials les seues experiències a Benidorm i comparteixin amb els seus seguidors els atractius de la ciutat i de les activitats que tenen lloc durant la celebració de el ‘Benidorm Pride’.

L’itinerari de visites portarà al grup a conèixer les platges de Llevant i Ponent, la zona del castell, passeig amb bicicleta elèctrica pel paratge natural de Serra Gelada, activitats nàutiques, visita a cellers Mendoza a l’Alfàs del Pi, a més de donar a conèixer la gastronomia de la Comunitat.

El programa es completarà amb la participació dels periodistes en les múltiples activitats organitzades amb motiu de el ‘Benidorm Pride’, que inclouen desfilades i festes en diferents punts de la ciutat.

Compartir

Twitter

© Generalitat Valenciana. Turisme Comunitat Valenciana