Estás en: > Inici > Home > Noticies

Colomer anuncia una trobada la setmana vinent “amb totes les associacions i entitats d’apartaments turístics per a analitzar la situació del sector”
14/09/2017

El secretari autonòmic de la Agència Valenciana del Turisme, Francesc Colomer, ha destacat el compromís de la Generalitat “per dignificar aquest sector com una indústria fonamental per a entendre l’economia i el progrés”.

Així s’ha pronunciat Francesc Colomer durant la clausura de l’assemblea anual d’associats de l’Associació d’empreses d’Apartaments Turístics de la Costa Blanca, Aptur, que s’ha celebrat en el Invat·tur.

Colomer ha reiterat que “el turisme i, sobretot el treball dels professionals, té molt a veure amb l’hospitalitat, amb l’acolliment i la capacitat de la gent de viatjar lliurement pel món, perquè el turisme és un negoci però amb un fons de valors”.

A més, ha ressaltat que “la professionalització i la fiabilitat de l’oferta és fonamental” per açò ha advocat per la “qualitat contra l’intrusisme”. Per a Colomer, “el turista del futur serà més exigent, per açò cal créixer en professionalitat i legitimació”.

En aquesta línia, el responsable de Turisme ha recordat que des de la Generalitat “estem treballant juntament amb altres administracions i juntament amb el sector turístic per a lluitar contra l’intrusisme” i ha anunciat una trobada la setmana vinent “amb totes l’associacions i entitats que treballen entorn de l’allotjament reglat en apartaments turístics per a analitzar la situació del sector”.

El secretari autonòmic també s’ha pronunciat sobre la ‘turismofobia’. Referent a açò, ha assenyalat que “és important reivindicar la rellevància i importància del turisme per a entendre el futur a través d’un relat positiu, perquè el turisme mai pot generar fòbies”.

Finalment, Colomer ha agraït el “esforç i perseverança en aquests temps difícils” que realitzen els empresaris que treballen en les empreses d’apartaments turístics de la Comunitat i ha recalcat que “hem de reivindicar la part corresponent de l’èxit que els toca” i ha posat l’accent que “res té a veure amb l’intrusisme, ja que treballen també en pro de l’allotjament reglat de qualitat”.

Compartir

Twitter

© Generalitat Valenciana. Turisme Comunitat Valenciana