Estás en: > Inici > Home > Noticies

Colomer intensifica la promoció turística nacional de la Comunitat Valenciana en ciutats amb bona projecció i connexions òptimes de transport
14/10/2017

L’Agència Valenciana del Turisme intensifica la promoció turística de la Comunitat Valenciana en el mercat nacional, sobretot en aquelles ciutats espanyoles amb gran projecció turística i que compten amb connexions que és necessari impulsar i donar suport.

D’aquesta manera, Sevilla ha acollit la primera acció “pilot”, que ha permès reunir al centre de la ciutat, en concret a la Casa Palau Guardiola, a un grup d’empresaris valencians amb prop d’un centenar d’agents turístics andalusos.

L’objectiu ha sigut “donar suport i impulsar la promoció turística de l’oferta turística de la Comunitat en mercats amb segments amb interessos específics que puguen desenvolupar-se en el futur”, ha indicat el secretari autonòmic de l’Agència Valenciana del Turisme, Francesc Colomer.

Colomer considera positiu “realitzar promocions específiques d’aquest tipus en ciutats que compten amb bones connexions amb la Comunitat Valenciana, ja que es configuren com a mercats potencials per a la nostra destinació”.

En aquest context, ha afirmat que “el desenvolupament de l’oferta cap a productes més específics, l’obertura de noves connexions aèries i ferroviàries, el desenvolupament cada vegada major de les tecnologies de la comunicació i l’ús de xarxes socials i altres factors, estan propiciant un nou marc en el qual es fa necessari estar cada vegada més present en els mercats per a mantenir els nivells de competitivitat”.

El titular de Turisme ha avançat que estan previstes accions similars entre empresaris en altres comunitats autònomes com Castella-la Manxa, Cantàbria o Astúries.

Compartir

Twitter

© Generalitat Valenciana. Turisme Comunitat Valenciana