Estás en: > Inici > Home > Noticies

Turisme organitza una missió comercial a Bèlgica per a captar turistes cap a la província de Castelló
17/10/2017

L’Agència Valenciana del Turisme ha organitzat una acció comercial a Bèlgica amb l’objectiu de donar a conèixer l’oferta turística de la província de Castelló per a captar turistes belgues.

cal destacar la participació de l’Agència Valenciana del Turisme en aquesta acció juntament amb el president de l’associació Club de Producto Introducing Castelló, Javier Gallego, i el responsable de Viajes Globus, Alejandro Palop.

La missió comercial es desenvolupa a Bèlgica i inclou a cinc agències de turoperació en cinc ciutats diferents (Brussel·les, St Martens Latem, Brujas, Erpe-Mere i Braschaat), amb l’objectiu de presentar la destinació, donar a conèixer l’oferta turística de la província i atraure el turisme belga cap a Castelló.

Durant els tres dies que dura la missió comercial, l’Agència Valenciana del Turisme té com a objectiu presentar l’oferta turística existent en la província de Castelló destacant l’oferta de sol i platja, interior, cicloturisme, turisme actiu, esportiu, turisme de salut, MICE, així com gastronòmic.

Els turoperadors amb els quals es mantenen les reunions són de la més variada composició, ja que hi ha agents especialitzats en productes com golf, a més d’altres generalistes. En concret, està previst mantenir reunions amb ‘Executive Destination’, ‘Transeurope’, ‘Caractère’ i ‘Golf Direct’.

Per la seua banda, el secretari autonòmic de l’Agència Valenciana del Turisme, Francesc Colomer, ha ressaltat “la importància d’organitzar aquest tipus d’accions per a donar a conèixer de manera directa als turoperadors belgues l’àmplia i diversa oferta turística de la província de Castelló”.

Així mateix, Colomer ha defensat l’atractiu de la província, “que pot complementar paquets turístics molt ambiciosos, en els quals es combinen, de forma transversal els productes d’oci amb els culturals, la costa i la platja, i fins i tot altres ofertes com la gastronòmica o l’esportiva”, al mateix temps que ha ressaltat “les possibilitats de connexió de la província de Castelló a través de l’aeroport”.

Cal destacar que aquesta activitat està organitzada per l’Agència Valenciana del Turisme conjuntament amb Turespaña a través de l’Oficina Espanyola de Turisme de Bèlgica.

Compartir

Twitter

© Generalitat Valenciana. Turisme Comunitat Valenciana