Estás en: > Inici > Home > Noticies

Turisme trasllada la política turística de la Comunitat Valenciana al congrés NovaGob, el major esdeveniment sobre la innovació al sector públic
18/10/2017

La Generalitat, a través de l’Agència Valenciana del Turisme, traslladarà la situació i política turística de la Comunitat Valenciana al congrés NovaGob 2017, el major esdeveniment sobre la innovació en el sector públic que acull aquesta setmana la Universitat de la Llacuna a Tenerife.

L’Agència Valenciana del Turisme participa en la taula redona del dia 19 d’octubre, que versarà sobre ‘Innovació i turisme des de l’administració pública, reptes, economia col·laborativa i lloguer vacacional’.

D’aquesta manera, la directora general de Turisme, Raquel Huete, participa com a ponent i abordarà el tema de les polítiques contra l’allotjament il·legal i l’intrusisme professional a la Comunitat Valenciana.

Huete explicarà la normativa turística en vigor relativa a la regulació dels habitatges turístics a la Comunitat, així com les mesures contra l’allotjament il·legal que s’estan duent a terme a través de la Agència Valenciana del Turisme.

Cal destacar que en els últims quatre anys, el registre ascendeix fins a un total de més de 33.000 de nous habitatges turístics a la Comunitat Valenciana, gràcies a la labor d’inspecció i control del govern valencià.

La directora general presentarà el nou avantprojecte de llei de la Generalitat, de Turisme, Oci i Hospitalitat de la Comunitat Valenciana, una llei que es preveu que s’aprove en 2018 i que multiplicarà per 20 les sancions actuals als allotjaments no reglats.

Congrés NovaGob 2017

El Congrés NovaGob és una aposta decidida per la reflexió i el debat per a millorar el sector públic que, des de fa quatre anys, impulsen el Cabildo de Tenerife, la Universitat de la Llacuna (en aquesta ocasió en el marc del Campus Amèrica), la seua Fundació General i NovaGob.

Aquest congrés, que té lloc en les instal·lacions de la Universitat de la Llacuna els dies 18, 19 i 20 d’octubre, ja es considera com l’esdeveniment de referència per als innovadors del sector públic d’Iberoamèrica i reuneix a més de 500 persones, entre ponents i participants, vingudes des d’Espanya i Llatinoamèrica per a analitzar el futur de l’Administració pública entorn de claus com la digitalització, la innovació i la lluita contra la corrupció.

Entre els ponents destaca la presència de professionals de reconeguda trajectòria de diferents països com Espanya, Mèxic, Argentina, República Dominicana, Veneçuela i Xile.

Compartir

Twitter

© Generalitat Valenciana. Turisme Comunitat Valenciana