Estás en: > Inici > Home > Noticies

El Consell autoritza la posada en funcionament d’una oficina Tourist Info en l’Aeroport de Castelló
27/10/2017

El Consell ha autoritzat el conveni de col·laboració entre l’Agència Valenciana del Turisme i la societat mercantil Aeroport de Castelló S. L. per a l’adequació i posada en funcionament de Tourist Info Aeroport de Castelló.

Mitjançant aquest conveni, l’Agència Valenciana del Turisme es compromet a prestar la seua col·laboració a Aerocas en el desenvolupament del programa de la Xarxa Tourist Info cooperant en la instal·lació de la Tourist Info Aeroport de Castelló, en el municipi de Benlloch, que quedarà integrada en la Xarxa Tourist Info de la Generalitat.

D’aquesta manera, es pretén oferir un ampli servei d’informació de l’oferta turística del conjunt de productes i destinacions de la Comunitat Valenciana a tots els viatgers que accedisquen al territori valencià per aquest punt estratègic.

L’Agència Valenciana del Turisme destinarà un màxim de fins a 3.000 euros per a aportar la imatge i decoració de l’oficina; posant a la disposició de Tourist Info les bases de dades i informació turística; possibilitant l’acció coordinada amb la resta de les oficines de la xarxa de la Generalitat; col·laborant en la determinació del perfil professional del personal que preste els seus serveis, així com en la formació i reciclatge professional.

Per la seua banda, Aerocas, en integrar-se en la Xarxa Tourist Info, es compromet a disposar d’unes instal·lacions que reunisquen les condicions necessàries per a l’adequat funcionament del servei en la terminal de passatgers, així com seguir aportant el personal necessari; mantenir la imatge de les oficines d’acord amb la Xarxa; així com tenir a la disposició dels turistes que visiten l’oficina, informació de totes les destinacions de la Comunitat.

Tourist Info Chelva

D’altra banda, el ple del Consell també ha autoritzat la subscripció del conveni entre l’Agència Valenciana del Turisme i l’Ajuntament de Chelva per a l’adequació i posada en funcionament de Tourist Info Chelva.

Mitjançant aquest conveni, l’Agència Valenciana del Turisme col·laborarà amb fins a 8.800 euros per a la decoració íntegra de l’oficina pel que fa a imatge, mobiliari, retolació, cartelleria, suports de material informatiu, material de promoció i infraestructura informàtica.

Per la seua banda, l’Ajuntament de Chelva, en integrar-se en la Xarxa Tourist Info, es compromet a disposar d’unes instal·lacions que reunisquen les condicions necessàries per a l’adequat funcionament del servei que estaran emplaçades en el Museu Forestal de la localitat.

A més, aportarà el personal informador turístic per a la prestació del servei d’informació al turista; i es compromet a participar en els objectius de qualitat de la Xarxa Tourist Info, així com en els seus sistemes de recollida i intercanvi d’informació estadística, estudis o avaluació del servei.

Compartir

Twitter

© Generalitat Valenciana. Turisme Comunitat Valenciana