Estás en: > Inici > Tramitació Online > Bústia del ciutadà

Bústia del Ciutatà - Generalitat Valenciana

La Bústia Ciutadana és una iniciativa de la Conselleria d'Immigració i Ciutadania que naix a fi de fomentar la participació ciutadana en tots els aspectes de la vida pública, tant en l'àmbit civil com en el polític.

Participar és construir! Gràcies a la col·laboració i implicació de tots/totes, es pot construir un espai en què s'interrelacionen la ciutadania i les institucions en e-Democràcia.

La Bústia Ciutadana és el mitjà per a aconseguir este fi, a través d'una sèrie de mecanismes tecnològics, que ajudaran els ciudadans/es amb accions com ara

Participació

Creació d'un punt de trobada virtual a través del qual cooperar activament en la política municipal, participant en debats i presentant propostes.

Amb la posada en marxa de eines que inciten al diàleg entre els ajuntaments i els ciudadans/es.

Mediació

Facilitant l'accés a l'hora de mediar qualsevol tipus de proposta que suggereisquen els ciudadans/es.

Difusió

Construcció d'una eina destinada a la difusió informativa de l'activitat política, en els municipis, que servisca per a reforçar el canal de comunicació entre l'Administració i els ciudadans/es.

Innovació

Utilització de eines relacionades amb el foment de la innovació, com és el cas de l'elaboració de blogs o l'enviament de mails.

 

Pot accedir a la seua bústia des d'està pàgina a través d'ací

Compartir

Twitter

Hospitalitat Mediterrània
© Generalitat Valenciana. Turisme Comunitat Valenciana