Estás en: > Inici > Planificació Turística

Convocatòria Extraordinària. PSTD amb finançament de la UE

Amb el propòsit de facilitar a les entitats locals de la Comunitat Valenciana:
  • Identificar els costos que resulten elegibles.
  • Les condicions de verificació, justificació i certificació de despeses dins de les convocatòries 2021, 2022 i 2023 de la citada Estratègia de Sostenibilitat Turística en Destins.
  • Un servei d'assistència tècnica personalitzada en la identificació de projectes susceptibles de ser finançats amb fons europeus.
Turisme Comunitat Valenciana ha articulat un sistema dinàmic de pregunta – resposta que facilite a les nostres destinacions turístiques la participació del citat fons europeu a favor de la recuperació i transformació de l'activitat turística.
En aquesta mateixa pàgina, en enllaços relacionats estan els documents de consulta obligada, que són l'Estratègia de Sostenibilitat Turística en Destins i el Calendari orientatiu de la convocatòria extraordinària de PSTD 2021, a més de la Normativa europea, nacional i autonòmica de referència.
Si eres una entitat local de la Comunitat Valenciana i vols participar, però et sorgeixen dubtes o necessites assessorament, contacta amb el nostre Centre d'Atenció al Promotor (CAP), en el següent:
TERMINIS I FORMA DE PRESENTACIÓ DE PROPOSTES DE PLANS DE SOSTENIBILITAT EN DESTÍ PER LES ENTITATS LOCALS DE LA COMUNITAT VALENCIANA
-Termini: S'inicia el 30 de juliol a les 9.00 hores i finalitza el 20 de setembre de 2021 a les 15.00 hores.
Per a accedir al procediment electrònic de la Convocatòria extraordinària Plans de Sostenibilitat Turística en Destins per a entitats locals en el següent enllaç de la Secretaria d'Estat de Turisme:
Des d'aquest enllaç s'accedeix tant a les instruccions per a l'emplenar el formulari de sol·licitud, com als annexos que cal emplenar i presentar.
Informació d'ajuda per a totes les maneres d'accés, estan els següents documents:
En l'apartat d'Accés al procediment electrònic (accés lliure), en:
S'accedeix a un menú d'opcions:
  • Apartat d'observacions generals que es recomana llegir amb atenció abans de presentar la sol·licitud i la documentació requerida.
  • Crear una nueva solicitud en blanco, amb aquesta opció es crearà una nova sol·licitud sense cap dada i haurà d'emplenar totes les dades.

 

Compartir

Tràmits destacats

Twitter

© Generalitat Valenciana. Turisme Comunitat Valenciana