Estás en: > Inici > Consellería > COVID19

Recomanacions per aconseguir PLATGES SEGURES davant coronavirus SARS-CoV2 en la Comunitat Valenciana

 

La Guia de platges segures: Recomanacions per a aconseguir platges segures davant coronavirus SARS-CoV2 en la Comunitat Valenciana, ha sigut elaborada per Turisme Comunitat Valenciana a partir del document: Medidas para la reducción del contagio por el coronavirus SARS-CoV-2: PLAYAS, i s'emmarca dins del Programa CV Destinació Segura i en línia amb el Pla RECUPERATURCV2020.

La guia ofereix pautes per a les persones gestores de platges:

  • Pla a elaborar per part de l'ens gestor de cada platja.
  • Mesures de seguretat que s'han d'implantar per a mantindre les normes de distanciament social (aforaments, accessos, zona seca, zona humida, punts accessibles),
  • Com oferir els serveis sanitaris, higiènics i d'oci i esport.
  • Informació a facilitar a usuaris, gestors i contractes de serveis que treballen a la platja.
  • El document inclou a més una check list per a elaborar un pla de contingència i facilitar el treball dels ajuntaments, com a ens gestors de les platges de la Comunitat Valenciana.

Per a facilitar el treball de les persones responsables de la gestió de les platges, en enllaços relacionats estan disponibles les presentacions específiques tant per a platges marítimes com per a platges continentals (d'interior) de la guia de platges segures.

  • Poden contactar amb el correu electrònic platges_segures_turisme@gva.es en cas de consultes o dubtes respecte a la gestió de platges segures, aquest correu no és per a persones usuàries de les platges.

Compartir

Twitter

© Generalitat Valenciana. Turisme Comunitat Valenciana