Estás en: > Inici > Consellería > Codi Ètic del Turisme Valencià

Codi Ètic del Turisme Valencià

L'ÈTICA COM A VALOR AFEGIT

Subscriure el Codi Ètic Mundial del Turisme i adaptar-ho de forma pionera a la realitat de la nostra Comunitat, constitueix un repte. El repte d'assumir la construcció d'un nou relat turístic basat en l'ètica, la sostenibilitat i la responsabilitat social.

Som una societat i un territori mediterrani que funda en la cultura de l'hospitalitat la seua vocació turística. El món canvia a velocitat de vertigen però l'actitud turística ha d'armar-se amb els valors i principis universals que inspiren el Codi Ètic. 

És més, són valors que inspiren absolutament la nova Llei de Turisme, Oci i Hospitalitat, així com un factor de diferenciació de la nostra proposta com a destinació turística singular.

Es aquest un temps de transformació i de gestió dels canvis. Nova gobernança, lideratge del sector, revolució digital, competitivitat, innovació, professionalització… la nostra agenda és tan extensa com necessitada de criteris ètics.

Assumir el codi no és un acte administratiu sense més. És un canvi de mentalitat individual i col·lectiva: una enorme i apassionant operació de renovació de l'economia turística. Aquest codi ens farà més forts com a destinació turística i com a societat receptora.

Francesc Colomer Sánchez

President de Turisme Comunitat Valenciana

  * “Codi Ètic del Turisme Valencià” (document disponible en enllaços relacionats), una vegada firmat i escanejat, hauran de remetre-ho per correu electrònic a codietic_turisme@turismecv.es

 

Compartir

Twitter

Formació

© Generalitat Valenciana. Turisme Comunitat Valenciana