Estás en: > Inici > Estadistiques de Turisme

Estadístiques de Turisme

La Llei 15/2018, de 7 de juny, de turisme, oci i hospitalitat de la Comunitat Valenciana, contempla en el llibre II, dedicat a la competitivitat turística, entre les funcions de Turisme Comunitat Valenciana, l'anàlisi estadística com una acció d'impuls (Art. 38 h) i com a instrument de foment del coneixement turístic (Art. 44).

L'objectiu d'aquesta secció informativa és difondre l'explotació de les diferents operacions estadístiques oficials que analitzen l'activitat turística, donant a conéixer els resultats obtinguts, tant en l'àmbit del conjunt de la Comunitat Valenciana com en el de les seues diferents zones turístiques, mitjançant l'elaboració d'anuaris, informes, estudis i altres publicacions d'interés, la disponibilitat del qual pot consultar-se en el calendari.

En aquest procés de millora contínua de la informació que li oferim, Turisme Comunitat Valenciana ha subscrit, juntament amb la Conselleria de Economia, un conveni de col·laboració amb l'INE, amb l'objecte de comptar amb una major desagregació territorial, per mercats i per productes.

Compartir

Twitter

Formació

© Generalitat Valenciana. Turisme Comunitat Valenciana