Estás en: > Inici > Estadistiques de Turisme

Estadístiques de Turisme

La Llei 15/2018, de 7 de juny, de turisme, oci i hospitalitat de la Comunitat Valenciana, contempla en el llibre II, dedicat a la competitivitat turística, entre les funcions de Turisme Comunitat Valenciana, l'anàlisi estadística com una acció d'impuls (Art. 38 h) i com a instrument de foment del coneixement turístic (Art. 44).

L'objectiu d'aquesta secció informativa és difondre l'explotació de les diferents operacions estadístiques oficials que analitzen l'activitat turística, donant a conéixer els resultats obtinguts, tant en l'àmbit del conjunt de la Comunitat Valenciana com en el de les seues diferents zones turístiques, mitjançant l'elaboració d'anuaris, informes, estudis i altres publicacions d'interés, la disponibilitat del qual pot consultar-se en el calendari.

En aquest procés de millora contínua de la informació, Turisme Comunitat Valenciana, amb l'objecte de comptar amb una major desagregació territorial, per mercats i per productes, rebre i analitza periòdicament la informació estadística publicada per l'INE.

Compartir

Twitter

Formació

© Generalitat Valenciana. Turisme Comunitat Valenciana