Estás en: > Inici > Planificació Turística

Convocatòria Extraordinària. PSTD (finançada amb Fons europeus Next Generation)

 
La Unió Europea ha posat a la disposició dels Estats membres un marc de finançament per a la recuperació de la crisi social i econòmica generada per la pandèmia de la Covid-19 mitjançant els nous fons Next Generation EU i el marc financer pluriennal 2021-2027. Un muntant econòmic sense precedents que l'Espanya canalitzarà a través del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència (PRTR) “Espanya Pot” i que suposarà una oportunitat i un repte, també per al turisme, en la gestió d'aquests fons tant per a l'administració pública com per al sector privat.
 
En aquest marc, la Conferència Sectorial de Turisme, òrgan de coordinació integrat per la Secretaria d'Estat de Turisme i les administracions turístiques de totes les comunitats autònomes, ha aprovat l'Estratègia de Sostenibilitat Turística en Destins.
 
El Programa Extraordinari de Plans De Sostenibilitat Turística en Destins (PSTD) és finançat enterament per fons europeus Next Generation EU, l'instrument temporal de recuperació de la Unió Europea.
 
S'han previst tres convocatòries a aquest Programa Extraordinari: 2021, 2022 i 2023, ja tancades.
 

Compartir

Twitter

Formació

© Generalitat Valenciana. Turisme Comunitat Valenciana